Šport > Nogomet
17 ogledov

Se Rooney sploh zaveda, kaj je storil?

črna gora anglija rooney rdeči karton Reuters
"Wayne je zelo dovzeten za dober nasvet. Je fant, ki ima rad, da se mu pove, če je storil napako," meni legendarni Bobby Charlton, ki Waynu Rooneyju večkrat podeli kakšen nasvet.

Legendarni nogometaš Manchester Uniteda Bobby Charlton ni samo direktor kluba s stadiona Old Trafford. Občasno se prelevi tudi v svetovalca. Njegova "stranka" je vzkipljivi napadalec Wayne Rooney, ki bo med drugim moral izpustiti vse tri tekme skupinskega dela Eura 2012, ker je na tekmi v Črni gori brcnil domačega igralca.

"Včasih se z njim pogovarjam o temperamentu," je povedal 74-letni Charlton in dodal: "Wayne je zelo dovzeten za dober nasvet. Je fant, ki ima rad, da se mu pove, če je storil napako. Ve tudi, da jo je storil na tekmi proti Črni gori. Včasih se vprašam, če se sploh zaveda, kaj je storil. Verjetno ne razmišlja o tem, drugače tovrstnih napak ne bi delal. Toda vsakokrat se nekaj nauči in sprejel bo vsako kazen."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.