Šport > Nogomet
666 ogledov

Skrivoma zapustila karanteno za druženje z dekleti

Phil Foden Mason Greenwood Profimedia
Anglija bo naslednjo tekmo v elitni ligi A v Ligi narodov igrala v torek, ko se bo v gosteh pomerila z Dansko.

Angleška nogometna reprezentanta Phil Foden in Mason Greenwood sta zavoljo kršenja protikoronskih pravil morala zapustiti reprezentančni tabor. Na nedavnem gostovanju angleških nogometašev na Islandiji sta Foden in Greenwod skrivoma zapustila reprezentančni hotel in se družila z dvema lokalnima dekletoma.

Damjan Bohar Liga narodov Šport Slovenija prvič prišla do zmage

"V današnjih jutranjih urah so me obvestili, da sta Foden in Greenwood kršila protikoronska pravila v našem varnostnem mehurčku. Zaradi tega sta bila tudi nemudoma odstranjena iz reprezentance," je med drugim dejal angleški selektor Gareth Southgate.

Angleži so na sobotni tekmi po golu Raheema Sterlinga v izdihljajih tekme strli odpor tekmecev iz dežele gejzirjev in slavili z 1:0. Dvajsetletni Foden, sicer član Manchester Cityja, je na tej tekmi igral do 68. minute, ko ga je zamenjal Danny Ings, medtem ko je 18-letni Greenwood iz Manchester Uniteda v igro vstopil v 78. minuti namesto Harryja Kana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice