Šport > Nogomet
27 ogledov

Slaba novica: Birsa odsoten nekaj tednov

Birsa Robinho Milan Sampdoria EPA
Italijanski prvoligaš AC Milan, za katerega igra Valter Birsa, je potrdil, da bo slovenski reprezentant zaradi poškodbe stegenske mišice odsoten vsaj en mesec.

AC Milan je v 15. krogu italijanske Serie A gostoval v Livornu, kjer je iztržil le neodločen izid (2:2). V 38. minuti tekme je moral igrišče zapustiti Valter Birsa, ki si je poškodoval zadnji del desne stegenske mišice. Slovenskega reprezentanta je na igrišču zamenjal Stephan El Shaarawy, točko rossonerov pa je v 83. minuti rešil Mario Balotelli.

Po opravljenem pregledu so iz Milana sporočili, da je Birsa utrpel močan udarec, zaradi katerega bo moral počivati vsaj en mesec, čeprav naj bi bila uradna prognoza znana šele čez nekaj dni.

Birsa bo po vsej verjetnosti manjkal na obračunih italijanske lige z AS Romo in Interjem, prav tako pa ne bo mogel nastopiti na tekmi zadnjega kroga Lige prvakov proti Ajaxu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.