Šport > Nogomet
34 ogledov

Slovenci uživajo v odličnih pogojih

Srečko Katanec trening EPA
Slovenska nogometna reprezentanca B že vadi v Abu Dabiju, kjer jo v torek in petek čakata prijateljski tekmi s Savdsko Arabijo in Finsko.

Izbranci Srečka Katanca so s pogoji za vadbo zelo zadovoljni, so sporočili z Nogometne zveze Slovenije.

"Pogoji so odlični," je s pripravami zadovoljen Katanec, nekdaj selektor Združenih arabskih emiratov.

"Fantje delajo dobro, želja je velika, pripravljenost pa je v tem delu sezone takšna, kot je," je povedal Katanec, ki ima na voljo dvaindvajset igralcev, Rok Kronaveter pa je bil v petek in soboto v sobi zaradi viroze.

Pučko upa na priložnost

Slovenci so doslej v Abu Dabiju vadili trikrat, v prijetnih pogojih za delo je treniral tudi Matej Pučko.

"V Sloveniji so temperature pod lediščem, v Abu Dabiju so vremenske razmere idealne za vadbo in igranje tekem," pravi nogometaš Kopra, ki upa, da bo priložnost za dokazovanje dočakal že v torek proti Savdski Arabiji.

"Upam, da bom dobil priložnost. Dal bom vse od sebe, saj gre za akcijo, ko lahko selektor Katanec spozna igralce in naše kvalitete. Na treningih bomo lahko pokazali, česa smo sposobni. Verjamem, da bomo vsi dali vse od sebe in bo reprezentančna akcija za vse od nas nekaj posebnega," je dodal Pučko,

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.