Šport > Nogomet
16105 ogledov

Slovenec gnusno napadel temnopoltega Angleža, toda ...

Ryan Sessegnon Epa Ryan Sessegnon.
Na družbenih omrežjih je vzniknila vsebina sporočila, ki ga je nogometašu poslal uporabnik s slovenskim imenom.

V ponedeljek zvečer je Hoffenheim v okviru 6. kola nemške Bundeslige na domačem igrišču klonil proti berlinskemu Unionu (1:3). Celotno tekmo je za domače odigral tudi Ryan Sessegnon, sicer mladi angleški reprezentant.

Sessegnon je igralec londonskega Tottenhama, posojen v omenjeni nemški kolektiv, ki v letošnji sezoni nastopa tudi v Ligi Evropa.

Ryan Sessegnon | Avtor: Epa Epa

Po zadnji tekmi pa je Sessegnona pričakalo negativno presenečenje. Na svojem Instagram računu je namreč opazil sporočilo z izjemno žaljivo vsebino.

Poslal mu ga je uporabnik z očitno slovenskim imenom z začetnicami J. Z. "Prekleti čr**h! J**i se! Neuporabni čr**h! Sužnji! Ti si suženj! J**i se!" je pisalo v zares ogabnem sporočilu.

Sessegnon je vse skupaj delil na svojem računu in pomenljivo pripisal: "Iskreno neverjetno. Najbolj noro je, da sploh nisem več presenečen. Ogabno," je k objavi pripisal 20-letni nogometaš.

Po objavi članka smo dobili informacijo, da je nekdo vdrl v Instagram račun omenjenega slovenskega uporabnika in nato poslal sporno besedilo. Račun je bil medtem že izbrisan. 

Mitja Lotrič Tržnica Šport Mitja Lotrič iz Celja v Nemčijo

Hoffenheim, član katerega je tudi slovenski vratar Domen Gril, je po šestih kolih na 12. mestu v 18-članski Bundesligi.

Komentarjev 8
  • MihaPu 17:47 03.november 2020.

    Toliko imam družine po svetu, da vem in slišim, ko pravijo, da so črnci največji kriminalci na svetu in poleg tega je večina teh niggerjev nešolanih ter zabitih kot moja endivija z vrta! Vedno se tepejo le v parih proti ...prikaži več enemu in delajo se žrtve na rasni osnovi, medtem ko sami žalijo belce in ne dovolijo belcem v črnske četrti. Čast izjemam, ampak, večina jih je zabitih črnih criminal monkey-ev in večjih rasistov kot pa belci. Tako pač je.

  • Avatar vec
    vec 14:06 03.november 2020.

    Janez Zalaznik bi lahko bile inicijalke ? Ma janez zakaj si tak, zakaj si mu to napisu :)

  • Zikollino 13:53 03.november 2020.

    Rasizem belcev črnskemu rasizmu ne seže niti do kolen ... in kaj? Nič!

Sorodne novice