Šport > Nogomet
3827 ogledov

Slovenski najstnik zabil prva gola v Angliji

Timi Max Elšnik
Mladi slovenski nogometaš se je dvakrat vpisal med strelce v najstarejšem nogometnem tekmovanju.

Devetnajstletni Timi Max Elšnik je še enkrat potrdil, da sodi med najboljše mlade slovenske nogometaše, tokrat se je na Otoku prvič vpisal med strelce tudi v članski konkurenci.

Elšnik, ki si je v preteklosti pri Derby Countyju že prislužil naziv najboljšega igralca leta med svojimi vrstniki, v tej sezoni kot posojen nogometaš brani barve moštva Swindon Town. Četrtoligaš se je tokrat v najstarejšem nogometnem tekmovanju v gosteh pomeril z Dartfordom, v naslednji krog FA Cupa pa so z zmago 5:1 zanesljivo napredovali Elšnik in soigralci.

Timi Max Elšnik enajstmetrovka Derby County Carlisle ligaški pokal Timi Max Elšnik Šport Mladi Slovenec z mirnimi živci navdušil Angleže

Mladi Slovenec je dvakrat zadel v prvem polčasu, v 12. in 26. minuti je bil uspešen po podajah v kazenski prostor. Najprej je okroglo usnje po odbitku poslal v mrežo z volejem, v drugo pa je bil natančen z glavo. "Zelo sem zadovoljen, da sem dosegel svoja prva profesionalna zadetka na svoji prvi tekmi v FA pokalu. Razočaran sem, ker nisem ostal na zelenici, da bi lahko ujel tudi hattrick," je po svojem dosežku na twitterju zapisal Elšnik.

Timi Max Elšnik V Angliji Šport Priznanje za mladega Slovenca

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.