Šport > Nogomet
917 ogledov

Šok za Mbappeja in vse bogate snubce

Kylian Mbappe EPA
Številni velikani, ki si v svoje vrste želijo zvabiti Kyliana Mbappéja so doživeli šok.

Osemnajstletni Kylian Mbappé je v minuli sezoni navduševal v francoskem prvenstvu in ligi prvakov, Monaco pa se je v zadnjem času vse težje otepal govoric o selitvi nadarjenega mladeniča. Zanj naj bi bili številni klubi pripravljeni odšteti velikanske vsote, pred 222 milijonov vrednim prestopom Neymarja iz Barcelone v PSG pa je prav najstnik veljal za favorita za nov svetovni rekord po višini prestopa. A vse je zdaj morda padlo v vodo.

Mladenič je zaigral v prvem kolu francoskega prvenstva in staknil poškodbo kolena. Ta naj bi ga za vsaj nekaj časa oddaljila od igrišč. Francoski prvak Monaco je sicer doma le stežka premagal Toulouse s 3:2, gostje so dvakrat na tekmi celo vodili. Po odhodih Bernarda Silve, Benjamina Mendyja in Tiemouéja Bakayoka je Mbappe sicer oblekel dres s številko 10, ki pa mu ni prinesel sreče. V 75. minuti je namreč odšepal z igrišča.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice