Šport > Nogomet
530 ogledov

Šokantni prizori s tekme! Navijači med seboj obračunali celo z noži

Izgredi na tekmi Atletico Nacional : Atletico Junior Profimedia
V Kolumbiji je bilo v navijaškem spopadu poškodovanih vsaj 20 ljudi.

Petkov derbi kolumbijskega prvenstva med Atleticom Nacional in Atleticom Junior si na žalost ne bomo zapomnili po kakšni spektakularni nogometni predstavi, pač pa krvavem spopadu navijačev, zaradi katerega je bila tekma ob vodstvu domačega Nacionala z 2:0 tudi prekinjena in odpovedana.

Domače je sicer v vodstvo v 26. minuti popeljal Andres Roman, strasti pa so zavrele v 53. minuti ob zadetku Marina Hinestroze. Huligani gostujočega moštva so trenutek izkoristili za to, da so se prebili do sektorja z najbolj gorečimi domačimi navijači, obe navijaški skupini pa sta se zapletli v krvavi spopad.

Kot je bilo razvidno s posnetkov, se pri spopadu ni izbiralo sredstev, saj so se koristila različna orodja in tudi orožja, saj so nekateri navijači svoje rivale napadli celo z noži. Po poročanju angleškega Daily Maila naj bi bilo v spopadu poškodovanih več kot 20 navijačev.

Odločitev glede usode tekme bo sprejeta v prihodnjih dneh, oba kluba pa nedvomno čaka ogromna kazen.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice