Šport > Nogomet
5313 ogledov

Spet igra nogomet, čeprav je ubil dekle in z njo nahranil pse

Bruno Fernandes das Dores de Souza EPA
V zapor hodi le še čez noč.

Štiriintridesetletni Bruno Fernandes de Souza je v svoji karieri branil barve brazilskih velikanov Atletico Mineiro, Corinthians in Flamengo. Še zlasti se je izkazal pri slednjem, postal je celo kapetan, nekaj časa pa so se zanj zanimali tudi pri Barceloni. Kot vratar Flamenga je bil ljubljenec navijačev, dosegel je tudi štiri zadetke, trikrat je bil natančen s prostih strelov, enkrat pa je uspešno izvedel enajstmetrovko. Nato pa ga je klub leta 2010 suspendiral.

Bruno se je namreč znašel v preiskavi zaradi umora svoje partnerice. Z Elizo Samudio je imel otroka, po razpadu zveze pa jo je ubil, razrezal na koščke in z njo nahranil svoje pse. Leta 2013 je bil obsojen na 22-letno zaporno kazen, a že leta 2017 je bil izpuščen in celo zaigral pri drugoligašu Boa Esporteu. Dva meseca kasneje so se zganili pri Vrhovnem sodišču in ga vrnili za rešetke. 

Zdaj je začel braniti za nižjeligaški klub Pacos de Caldas, saj so mu odobrili polodprti način prestajanje kazni, v zaporu mora biti le od 21. ure zvečer do 6. ure zjutraj.

Za umor partnerice se je odločil, ko je ta zahtavala denar za vzdrževanje otroka. Po zavrnitvi je odšla na sodišče, nogometaš pa se ji je maščeval z umorom. Zadavil jo je pred otrokom, pri tem glasno navil radio, da se ne bi slišali njeni kriki, nato pa jo s pomočjo dveh sorodnikov razkosal in ponudil psom. Kosti je zažgal, otročička Bruninha pa prepustil znancem v faveli.

Komentarjev 2
  • leonardo 12:04 08.oktober 2019.

    In takšno zver izpustijo izza rešetk. Oprostite zveri, saj ve ubijate zaradi preživetja!

  • NeAnonimni 10:08 08.oktober 2019.

    Willkommen.