Šport > Nogomet
23 ogledov

Streli prekinili tekmo

streljanje Mehika nogomet
1/8
Reuters
Prvoligaško nogometno tekmo v Mehiki med ekipama Santos Laguna in Morelia v Torreonu so v soboto prekinili, ker so se pred stadionom razlegli streli, nogometaši in gledalci pa so v paniki zbežali s svojih mest in zapustili igrišče.

Do incidenta je prišlo v 40. minuti tekme pri izidu 0:0. Pred stadionom so se razlegli streli – kot je pozneje sporočila policija, je bil v napadu na njihovo vozilo ranjen en policist, nogometaši pa so v hipu pozabili na igro in zbežali z igrišča. Za obratno pot so se odločili gledalci, ki so bili najbližje kraju dogajanja, saj so navijači z dela tribun zatočišče poiskali na travnati površini.

Policija je sporočila, da razen ranjenega policista drugih žrtev streljanja ni bilo, vse pa se je dogajalo pred stadionom TSM v Torreonu, kakšnih 600 kilometrov od prestolnice Ciudad de Mexico. Sinočnji primer je prvi v zgodovini mehiškega nogometa, ko so morali tekmo prekiniti zaradi streljanja, nekaj podobnega pa se je lani že zgodilo v mehiški ligi bejzbola.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.