Šport > Nogomet
15 ogledov

Suarez razmišlja o odhodu

luis suarez branislav ivanović Reuters
Napadalec Liverpoola Luis Suarez se v Angliji počuti kot žrtev in razmišlja celo o odhodu iz Premier League. Da njegova kazen desetih tekem prepovedi ni pravična, meni tudi trener Brendan Rodgers.

"Prezgodaj je za reči, kako bo to vplivalo na njegovo prihodnost. Veliko sem se pogovarjal z njim, je vidno razočaran," je o trenutnem duševnem stanju Luisa Suareza dejal njegov trener Brendan Rodgers, ki je prepričan, da je suspenz desetih tekem prestroga kazen.

"V preteklosti sta bila dva podobna incidenta, Eden od igralcev ni bil kaznovan, FA (angleška nogometna zveza, op. p.) pa ga je še naprej vključevala v izbrano vrsto Anglije. Drugi nogometaš je dobil prepoved petih tekem. Zelo težko je zato razumeti, da jih je Luis dobil deset. Počuti se kot žrtev," še pravi Rodgers, ki je spomnil na incidenta, ki sta jih zagrešila Jermain Defoe in Sean Hessey.

Angleški reprezentant je leta 2006 ugriznil Javierja Mascherana, a jo je odnesel brez kazni, Hessey, nogometaš Chesterja, pa je istega leta moral počivati pet tekem, ker je ugriznil Liama Dickinsona (Stockport).

"Suarez se je vedel pod standardi kluba, a ni potrebe, da se ga vrže na smetišče. To se je zgodilo v zadnjih dneh. Trdo dela, tudi njegova družina, da bi se vklopil v angleški način življenja. Naredil je napako, a kazen ni primerna," je še dejal prvi mož na klopi Liverpoola.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice