Šport > Nogomet
3098 ogledov

Superzvezdnika kamere ujele pri nečednem opravilu

Neymar preluknjal gume soigralcu X
Nogometni superzvezdnik Neymar, ki ima nešteto privržencev po celem svetu, se je odločil maščevati soigralcu, pri tem pa ni izbiral sredstev. Uporabil je celo nož.

Potem ko je Renan Lodi za nos potegnil Neymarja, tako da mu je zvezal športne čevlje, se je brazilski nogometni virtuoz Neymar odločil maščevati soigralcu pri savdskem klubu Al Hilalu. In to kako? V roke je vzel nož in Lodiju na avtomobilu preluknjal gume. 

"Za bogate ni problema," je maščevanje Neymarja opisal eden od uporabnikov družbenega omrežja X. Brazilec ima za takšne in drugačne neumnosti dovolj časa, saj se še ni opomogel od hude poškodbe kolena, z nogometnih zelenic je odsoten že dalj časa. 

Po koncu lanske sezone je sicer zapustil zvezdniško ekipo PSG-ja in se odpravil po bajen zaslužek v Savdsko Arabijo. S savdskim klubom je podpisal dveletno pogodbo, a zaenkrat odigral zgolj tri tekme, nato ga je zaustavila poškodba levega kolena.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.