Šport > Nogomet
9666 ogledov

Svetovni prvak prestavljen v 'najnasilnejši zapor' v Angliji

Benjamin Mendy Profimedia
Ne obeta se mu nič dobrega.

Sedemindvjsetletni Benjamin Mendy, ki je leta 2018 s francosko reprezentanco osvojil naslov svetovnih prvakov, je obtožen posilstva štirih žensk in spolnega napada na peto žrtev. Vsa dejanja naj bi bila storjena v obdobju od oktobra 2020 do avgusta 2021.

Od avgusta se član Manchetser Cityja, ki je Francoza po obtožbah suspendiral, tudi nahaja za zapahi. Zdaj bo iz zapora v Liverpoolu prestavljen v zapor v Manchestru. Nekateri so prepričani, da bo tam tarča drugih zapornikov.

Mendy se seli v zapor Strangeways, ki velja za enega najbolj nasilnih v Angliji. "Ni mogel niti sanjati, da bo iz privatnega zapora prišel sem. Gre za zelo nasilen zapor. Velika težava zanj je tudi ta, da je v njem veliko navijačev Manchester Uniteda," je za The Sun dejal neimenovani vir.

"Naslednje tedne bodo vseskozi vpili njegovo ime. Ne bo mogel spati, še zlasti zato, ker je obtožen spolnih napadov. Tu so tudi navijači Cityja, a ga ti ne bodo branili, ker je obtožen posilstev," je še dodal sogovornik angleškega tabloida.

Mendy je leta 2017 postal najdražji branilec na svetu, Manchester City je zanj Monacu odštel okoli 60 milijonov evrov.

Benjamin Mendy | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 1
  • Avatar Allianessa
    Allianessa 23:54 05.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Sorodne novice