Šport > Nogomet
706 ogledov

Tako spektakularno izgleda Adidasova žoga za sezono 2020/21

Uradna žoga Lige prvakov STA
Znana je uradna žoga nove sezone lige prvakov.

Proizvajalec športne opreme Adidas je predstavil novo nogometno žogo, s katero bodo igrali nogometaši na tekmah v novi sezoni lige prvakov pod okriljem Evropske nogometne zveze (Uefe).

Znamenita zvezdna žoga tokrat prinaša edinstven teksturni dizajn, preoblikovana zvezdna grafika pa poskrbi za dinamičen vizualni učinek. Žoga bo prvič v akciji 20. in 21. oktobra, ko se začne skupinski del nove sezone najkakovostnejšega evropskega klubskega nogometnega tekmovanja.

Žoge je letos ustvarjena s sloganom Ready for the Stars (Pripravljeni na zvezde), so sporočili. Novi dizajn ustvarja globino skozi plasti nanosa različnih barvnih grafik, ki ponazarjajo hitrost in lahkotnost.

Poleg osveženega videza se žoga lahko pohvali tudi z najnovejšo Adidasovo zmogljivo tehnologijo z inovativno površinsko teksturo, ki najboljšim igralcem na svetu omogoča še večjo natančnost ob stiku z žogo. Nova zunanja teksturna prevleka poskrbi za varen oprijem in popoln nadzor, medtem ko toplotno vezana brezšivna konstrukcija zagotavlja vrhunsko zmogljivost, navajajo v sporočilu za javnost.

Uradna nogometna žoga lige prvakov je na voljo na spletni strani adidas.com ali v trgovinah tega nemškega proizvajalca po Sloveniji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.