Šport > Nogomet
3331 ogledov

Tatovi z mačetami pretepli nekdanjega Liverpoolovega zvezdnika

Ronny Rosenthal Reševalni pas/Twitter
Nekdanji zvezdnik otoškega nogometa je doživel pravo grozljivko, ko so mu v hišo vdrli zamaskirani tatovi ter se z mačetami spravili nad celotno družino.

Nekdanji izraelski nogometni zvezdnik, Ronny Rosenthal, ki si je ime ustvaril predvsem s svojimi nastopi v dresu Liverpoola in Tottenhama, je prestal pravi pekel, ko so v njegovo hišo, vredno 4,5 milijonov evrov, vdrli napadalci in se tekom ropa spravili nad njegovo družino.

Angleški Sun poroča, da naj bi šestorica tatov vdrla v Rosenthalovo hišo, kjer so nekdanjega nogometaša napadli ter ga večkrat udarili v obraz. Zamaskirani storilci naj bi v rokah vihteli mačete.

Tekom ropa, do katerega je prišlo v severozahodnem delu Londona, kjer se nahaja Izraelčeva hiša, je bila nekdanjemu nogometašu odtujena dragocena zbirka ur. S primerom se že ukvarja tamkajšnja policija.

"Od Ronnyja sem slišal, da so se fizično znesli nad člani družine, grozili so jim z mačetami ter podobnimi groznimi stvarmi. Vse se je končalo v kakšnih petih minutah. Ti ljudje so vedeli, kaj počnejo. Toda družina je zdaj že v dobrem stanju, je zelo močna. Toda ta izkušnja zanje ni bila niti najmanj prijetna," je za Evening Standard izjavil neimenovani Rosenthalov sosed ter zaključil: "Točno so vedeli, katere ure ima v lasti in kje se nahajajo. Vdrli so v hišo ter ga večkrat udarili v obraz."

Ronny Rosenthal | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Ronny Rosenthal je sicer izraelski nogometaš, ki se je iz rodnega Izraela (Maccabi Haifa) preko Belgije (Club Brugge, Standard Liege) podal v Anglijo, kjer je devet let branil barve Liverpoola, Tottenhama in Watforda. Svojo kariero, tekom katere je zbral tudi 60 nastopov za državno reprezentanco, je končal leta 1999.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.