Šport > Nogomet
53379 ogledov

Thiago Messi uničil navijača, ki se je spravil na njegovega očeta

Instagram
Osemletni sin Lionela Messija je z briljantnim odgovorom utišal žaljivega navijača Barcelone.

Še preden je Lionel Messi uradno postal nogometaš Paris Saint-Germaina, so številni navijači katalonskega velikana javno objokovali njegov odhod.

Kar nekaj privržencev Barcelone je po razkritju, da Messi po 21 letih zapušča klub, s katerim se je zapisal med nesmrtne športne junake, brezciljno postopali okoli Camp Noua, kjer so solze tekle v potokih.

Peščica najbolj zagrizenih navijačev se je v ponedeljek popoldne zbrala pred Messijevo vilo. Večina v upanju, da bi pred odhodom v Pariz morda še zadnjič ugledali svojega idola, nekateri pa so tja prišli provocirat.

Eden izmed nepovabljenih obiskovalcev je v nekem trenutku na glas zahteval, naj se Messi zglasi pred njimi, da se mu bodo lahko smejali v obraz. Takrat je na svoj račun prišel osemletni Thiago, ki je neotesanca utišal z epskim odgovorom. "Jaz pa se bom smejal tvojemu očetu," je odvrnil malček in zasluženo požel salve smeha.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice