Šport > Nogomet
713 ogledov

Trener stekel na igrišče in spotaknil igralca

nižjeligaški nogomet Omrežje X
Italijanski trener je poskrbel za spletni hit.

V šesti italijanski nogometni ligi sta se pomerila kluba Subbiano in Pontassieve, dvoboj, ki se je sicer končal brez zadetkov, pa je zaznamovala poteza trenerja Alessia Guidottija. Ta je ob protinapadu Pontassieve stekel na zelenico in podrl nogometaša, ki je imel sicer dokaj odprto pot proti golu, na pomoč pa mu je proti enemu branilcu prihajal še soigralec. 

Guidotti je za svojo potezo, za njo se je kasneje opravičil, zasluženo prejel rdeči karton, uprava kluba pa je nekaj časa razmišljala o odpovedi. Na koncu te odločitve ni sprejela.

"Ob nedeljah nas vse navdušence prevzame strast do nogometne igre. Ta prekršek je bil nešporten in naš trener si zasluži kazen, ki jo je delno že prejel. A prav tako smo prepričani, da ta incident ni povezan z nasiljem in da je trenerju zelo žal za njegovo početje. Upamo, da bo ostalo pri tem," so sporočili iz Guidottijevega kluba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice