Šport > Nogomet
11 ogledov

"Trenutno je Barcelona najboljša"

higuain Žurnal24 main
Argentinski napadalec Reala Madrida Gonzalo Higuain priznava, da je njegov reprezentančni soigralec najboljši nogometaš na svetu. Podobnega mnenja je o večnem rivalu Barceloni.

''Naj vam bo všeč, ali ne, toda Messi je najboljši na svetu. Dobil je zlato žogo in naziv Fifinega najboljšega igralca na svetu in tudi v tem trenutku je najboljši na svetu. Četudi je Real Madrid najboljša ekipa v zgodovini, je Barcelona trenutno najboljše moštvo na svetu, čeprav mi tega ni lahko priznati,'' je v intervjuju za nočno televizijsko oddajo Punta Pelota izjavil Pipita.

 

Kljub temu pa si argentinski golgeter z madridskim Realom želi osvojiti vse

Glede na to, da gostimo finale LP, bo vsak prezgodnji izpad za nas velik udarec.
Gonzalo Higuain

lovorike, za katere se španski gigant še poteguje. Med njimi je tudi Liga prvakov, eden izmed glavnih ciljev madridskega kluba v letošnji sezoni. "Zelo si želimo dobiti Ligo prvakov pred domačimi navijači na Bernabeu, dodaja 21-letni napadalec. Glede na to, da gostimo finale Lige prvakov, bo vsak prezgodnji izpad za nas velik udarec.''

V intervjuju je Higuain še priznal, da je pod nemškim trenerjem
Berndom Schusterjem preživljal težke čase in da je razmišljal celo o odhodu iz Madrida. Toda, kot sam pravi, tega, da je ostal v Realu, ne obžaluje in v Madridu si želi ostati še veliko časa. Kot je še dodal argentinski reprezentant, je s konkurentom za mesto v napadu, francoskim napadalcem Karimom Benzemajem, v dobrih odnosih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.