Šport > Nogomet
16 ogledov

Tudi Larsson izrazil podporo Moyesu

Henrik Larsson EPA
Nekdanji švedski nogometaš Henrik Larsson je prepričan, da bo Davidu Moyesu uspelo kot trenerju Manchester Uniteda.

Prva polovica sezone ni minila po načrtih, ki si jih je pred sezono zastavil takrat novopečeni trener Manchester Uniteda David Moyes. Škot z rdečimi vragi zaseda sedmo mesto na lestvici, kar je precej manj od pričakovanj tako navijačev kot vodilnih. A nekdanjemu trenerju Evertona so podporo izrazili že številni, zadnji v nizu Šved Henrik Larsson.

"Vedno je bilo jasno, da bo težko nadomestiti sira Alexa Fergusona," je dejal nekdanji švedski reprezentant, ki trenutno vodi nogometni klub Falkenburg.

"Ekipa ni to kar je bila, poleg tega pa imajo tudi precej nesreče s poškodbami, vsaka ekipa na svetu bi pogrešala igralca kot sta Wayne Rooney in Robin van Persie. Kljub temu iskreno verjamem, da bo Moyes dosegel veliko. Dolgo je vodil Everton in klub pustil v zelo dobrem stanju," je še dejal nekdanji nogometaš Celtica in Barcelone, ki je odigral tudi sedem ligaških tekem za rdeče vrage. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.