Šport > Nogomet
23 ogledov

(Tudi) Samardžić "odnesel" Gazajeva

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Ruski nogometni strokovnjak Valerij Gazajev je po četrtkovem porazu kijevskega Dinama proti moldavskem Šerifu iz Tiraspola v evropski ligi odstopil z mesta prvega trenerja ukrajinskega moštva.

Gazajev je že pred dvema tednoma nameraval zapustiti ta položaj, a predsednik kijevskega kluba Igor Surkis ni sprejel njegovega odstopa. K odstopu je majhen delček prispeval tudi slovenski nogometaš Miral Samardžić, ki je na tekmi proti Dinamu za Šerif odigral zadnjih 15 minut dvoboja. Šerif je slavil z 2:0 in postavil piko na i k odstopu Gazajeva.

"Še nikoli v življenju jih nisem videl igrati tako slabo," je četrtkovo predstavo svojih varovancev po obračunu proti moldavskemu klubu ocenil Gazajev.

Kijevski Dinamo se v tej sezoni ni prebil v ligo prvakov, v četrtem predkrogu ga je izločil nizozemski Ajax iz Amsterdama, evropsko ligo pa je začel z neodločenim izidom proti beloruskemu moštvu BATE Borisov (2:2).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.