Šport > Nogomet
2251 ogledov

Tudi ta prizor ne spremeni ničesar

mbappe messi neymar Instagram
Napadalec PSG-ja Kylian Mbappe si še vedno želi prestopa k Real Madrid.

Kylan Mbappe se je zaradi negotovosti v zvezi z njegovo prihodnosti v Paris Saint-Germainu znašel pod velikim pritiskom, kar pa ga po navedbah španskih medijev ni odvrnilo od velike želje po prestopu h kraljevemu klubu.

Francoski napadalec bo v bližnji prihodnosti branil barve madridskega Reala, njegova odločitev pa je dokončna, piše španska Marca.

Mbappe namerava 1. januarja nadaljevati pogajanja s španskim velikanom za brezplačen prestop med poletnim prestopnim rokom 2022.

Napadalcu junija prihodnje leto poteče pogodba s PSG-jem, ki mu je bil za podaljšanje zvestobe do leta 2024 pripravljen ponuditi kar 45 milijonov evrov letne plače. Svetovni prvak s Francijo na zadnjem mundialu v Rusiji je ponudbo gladko zavrnil.

messi neymar mbappe | Avtor: Profimedia Profimedia

Na zelenici 22-letni nogometni as že tvorni udarni trio z Lionelom Messijem in Neymarjem. Ob nedavni zmagi nad Manchester Cityjem v ligi prvakov je celo asistiral ob krstnem zadetku Argentinca v dresu pariškega velikana

Napadalni trojček je po zmagi nad meščani (2:0) skupaj poziral v slačilnici, posnetki s same tekme pa razkrivajo, da je tudi Messi takoj po doseženem zadetku prepoznal Mbappejev doprinos s tem, ko je s prstom pokazal na soigralca.

Klub indicem o hramoniji znotraj slačilnice pa Mbappe ostaja neomajen v svoji želji po odhodu. V to je prepričan tudi zvezdnik belega baleta Karim Benzema:

"Sam je povedal, da si želi spremembe. Igral bo za Real Madrid. Ne vem točno kdaj, a njegov prestop je samo vprašanje časa," je prepričan rojak.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.