Šport > Nogomet
3541 ogledov

Ulična tolpa zvezdnika vzela na piko po neuspelem ropu

Sead Kolašinac Reševalni pas/Twitter
Londonski Arsenal bo v sezono krenil oslabljen.

Arsenal bo v nedeljo v prvem kolu Premier League gostoval pri Newcastlu, na pot pa se bo odpravil brez Mesuta Özila in Seada Kolašinca, ki sta postala tarča ene izned londonskih tolp. Ta je že pred dnevi napadla omenjena nogometaša, a se rop ni posrečil, reprezentant Bosne in Hercegovine je z golimi rokami planil na z rezili obrožene roparje, ki so takrat morali odnehati.

A očitno je neuspeh, ki so ga zabeležile kamere in je postal hit na socialnih omrežjih, precej ujezil nepridipave. V okolici prebivališč obeh je tako že prišlo do nekaj incidentov, Özil pa je bil prisiljen v najem dodatnih varnostnikov za varovanje svoje hiše. Trener Arsenala Unai Emery je ocenil, da igralca po zadnjih dogodkih psihično nista pripravljena na igranje tekem.

Sead Kolašinac Video Šport To pa je pogum, Arsenalov nogometaš kljub nožu napadel roparja

"Mesut Özil in Sead Kolašinac ne bosta del ekipe za našo uvodno tekmo proti Newcastlu po varnostnih incedentih, ki jih preiskuje policija. Varnost igralcev in njihovih družin je vedno prioriteta in za takšno odločitev smo se odločili po pogovorih z igralcema in njihovimi predstavniki. Sodelujemo s policijo in nudimo podporo igralcema in njunuma družinama. Veselimo se njune vrnitve v ekipo v najhitrejšem možnem času," so o neprijetni situaciji zapisali pri Arsenalu.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.