Šport > Nogomet
14 ogledov

Union Olimpija prehitela nogometaše

Večina vas bo zvečer stiskala pesti za košarkarje. (Foto: Boštjan Tacol) Žurnal24 main
Sedemdeset odstotkov vas je na naše anketno vprašanje, kaj boste raje spremljali ob 20:45, nogomet ali košarko, odgovorilo s košarko. Pazite na posebni prometni režim v ŠRC Stožice.

V torkovi anketi smo vas vprašali, kateri televizijski program (ali morda dvorano/stadion) boste obiskali v sredo ob 20.45. Prijateljska reprezentančna tekma nogometašev z Gruzijo in obračun 5. kola košarkarske Evrolige med Unionom Olimpijo in Valencio sta na sporedu hkrati. Povedali ste nam – no, tako je do objave članka storilo 781 glasovalcev –, da vas bo večina gledala košarko, in sicer 70 odstotkov vprašanih.

Ko smo že pri košarki – iz Uniona Olimpije so poslali nekaj prometnih obvestil, ki vam utegnejo precej koristiti. V sredo, 17. 11., v sredo, 1. 12., in sredo, 15. 12. 2010, bo v času košarkarskih tekem v ŠRC Stožice na Vojkovi cesti veljala posebna prometna ureditev. Dve uri pred prireditvijo se na delu Vojkove ceste od križišča z Baragovo ulico in južno servisno cesto (ob severni obvoznici) uredi enosmerni prometni režim v smeri severne obvoznice. Eno uro pred koncem prireditve pa se na delu Vojkove ceste od južne servisne ceste (severna obvoznica) do križišča z Baragovo ulico uredi enosmerni prometni režim v smeri centra. Začasna prometna ureditev velja za vse udeležence v prometu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.