Šport > Nogomet
157 ogledov

Drkušić preko Putinovega najljubšega kluba do Zvezde

Vanja Drkušić Epa Vanja Drkušić.
Slovenski reprezentant je eno rusko sredino zamenjal za drugo.

Slovenski nogometni reprezentant Vanja Drkušić je postal član Zenita iz Sankt Peterburga, je ruski klub sporočil na svoji spletni strani.

Drkušić, ki se je odlično izkazal v slovenski izbrani vrsti na evropskem prvenstvu v Nemčiji, je z Zenitom podpisal petletno pogodbo. Pred tem je bil Slovenec član ruskega kluba iz Sočija, ki je v minuli sezoni izpadel iz elitne premier lige.

Srbski in ruski mediji ob tem dodajajo, da Drkušić najverjetneje ne bo ostal v Rusiji, temveč ga bo klub za eno sezono posodil beograjski Crveni zvezdi, član katere je pred dobrima dvema tednoma postal še en slovenski reprezentant, nekdanji kapetan Olimpije Timi Max Elšnik.

Drkušić je nogometno kariero začel pri Krki in Krškem, nato se je preselil na Nizozemsko k Heerenveenu, v Italijo k Rendeju, pred odhodom v Rusijo, kjer je igral zadnje tri sezone, pa je bil še član ljubljanskega Brava.

Štiriindvajsetletnik, ki je igral v vseh mlajših selekcijah Slovenije, je v članski reprezentanci zbral 11 nastopov.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice