Šport > Nogomet
22 ogledov

Vratar prišel na napačen stadion

Graeme Smith Reševalni pas/Twitter
Nogometni vratar škotskega kluba Brechin Graeme Smith je tarča posmeha, njegov "podvig" pa je dodobra zaokrožil po družbenih omrežjih.

Vratar Graeme Smith je v soboto prišel na stadion Stenhousemuirja, s katerim se je njegov klub resda meril, a je tam ugotovil, da je zavil na napačen objekt - srečanje je bilo v Angusu, kjer domuje Brechin. Tekma škotske tretje lige med Brechinom in Stenhousemuirjem je bila tako na stadionu Glebe Park, vratar pa je "napačno zavil" in se znašel na 113 kilometrov oddaljenem stadionu Ochilviewu.

"Vratar Brechin Cityja Graeme Smith je pridrvel na Ochilview Park, toda njegova ekipa je domača. Ha-ha, klasika," je tvitnil William Hoggan, vodja Stenhousemuirja, in tako širnemu svetu povedal za vratarjevo dogodivščino. Smith se je nato podal na dobro uro in pol dolgo pot proti stadionu, kjer je tekma res bila, pravočasno je pridrvel do Angusa in zasedel mesto v golu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.