Šport > Nogomet
39 ogledov

Vse poti vodijo v Rim: Matavž všeč Laziu

Slovenija Švica Tim Matavž Boštjan Tacol
Italijanska La Gazzetta dello Sport poroča o domnevnem zanimanju rimskega Lazia za slovenskega reprezentančnega napadalca Tima Matavža.

"PSV-jev Slovenec je zelo všeč (trenerju Vladimirju) Petkoviću," na svoji spletni strani piše italijanski športni dnevnik La Gazzetta dello Sport (www.gazzetta.it), ki Tima Matavža, napadalca PSV Eindhovna, povezuje z odhodom k Laziu

Matavž je bil med strelci na zadnji prijateljski tekmi PSV, na kateri je nizozemski prvoligaš premagal Fenerbahče (2:0), prvi zadetek pa je zabil ravno Primorec. Njegova tržno vrednost znaša okrog šest milijonov evrov.

Pred dvema letoma blizu Napolija

PSV v naslednjih dneh čakajo kvalifikacije za Ligo prvakov, kjer se bodo v tretjem predkolu pomerili z Zulte Waregemom, lani drugouvrščeno ekipo belgijskega prvenstva. Lazio, ki bo po sedmem mestu v Serie A igral v skupinskem delu Evropske lige, z direktorjem Iglijem Tarejem na čelu bojda že dalj časa spremlja Matavža, dodaja Gazzetta.

Nekdanji član Gorice in Groningena je bil pred prestopom k PSV blizu še enemu italijanskemu prvoligašu, Napoliju, a se je takrat odločil za klub iz Philipsovega mesta, ki je zanj leta 2011 odštel sedem milijonov evrov.

Po odhodu Kozáka se začne ofenziva

Po tem, ko uspešno posodijo češkega napadalca Liborja Kozáka, bo Lazio tudi zares začel preizkušati PSV s prvimi ponudbami za Matavža, še dodaja Gazzetta, alternativa za Šempetrčana pa je dolgolasi napadalec portugalske Brage Éder.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.