Šport > Nogomet
25 ogledov

Vukčević v smrtni nevarnosti

boris vučkević EPA
Nemški nogometaš hrvaških korenin Boris Vukčević se je hudo poškodoval v prometni nesreči. Dvaindvajsetletnik je trenutno v komi in se še vedno bori za svoje življenje.

Boris Vukčević, mladi, 22-letni nogometaš Hoffenheima in nekdanji občasni nemški reprezentant selekcije do 21 let, se je danes dopoldne hudo poškodoval v prometni nesreči. Dvaindvajsetletnik je po trčenju s tovornjakom na cesti med Hoffenheimom in Heidelbergom dobil težke poškodbe glave, zaradi katerih se nahaja v komi in v smrtni nevarnosti.

"Poškodbe so resne, Borisa so v bolnišnici v Heidelbergu, kamor so ga pripeljali s helikopterjem, operirali, stanje je kritično. Prav vse v klubu je novica šokirala, naše misli so pri Borisu in njegovi družini," je pretresen generalni direktor Hoffenheima Andreas Müller. Vukčević naj bi po podatkih policije s svojim mercedesom zaradi neznanih razlogov zaprl pot tovornemu vozilu, katerega voznik je bil lažje poškodovan.

Nogometaš, rojen v Osijeku, je v Hoffenheim prišel leta 2008 iz Stuttgarta, za svoj klub je odigral 78 tekem, v katerih je dosegel tri gole. V letošnji sezoni je igral le na eni tekmi, pri porazu proti Freiburgu (3:5) se je tudi vpisal med strelce. Za reprezentanco Nemčije do 21 let je zbral šest nastopov.

Komentarjev 1
  • puksicd 00:32 29.september 2012.

    "Nahaja" se v komi? Vse O. K. z vami?