Šport > Nogomet
24 ogledov

"Za Cesca več kot 40 milijonov ne damo"

Francesc Cesc Fabregas EPA
Predsednik Barcelone Sandro Rosell je dejal, da se ne bo pustil izsiljevati Arsenalu in jim več kot 40 milijonov evrov za Cesca Fabregasa ne bo dal.

"Ne vem, ali nam bo uspelo podpisati Cesca. Ni pa nobenega dvoma, da si želi priti v Barcelono," je v odziv na novice, da se Bercelona in Arsenal dogovarjata za prestop otroka Barcelone iz Londona nazaj domov, dejal predsednik katalonskega kluba, Sandro Rosell. "Ponudili smo jim nekaj manj kot 40 milijonov evrov. Če se na to ponudbo ne bodo odvzali, Cesca pač ne bo k nam." Pravi še, da se topničarjem ne bo pustil izsiljevati in več za 24-letnega vezista ne bo ponudil.

Sanchez prihaja

Kdo bo prva poletna okrepitev Barcelone, pa ni več skrivnost. To bo dosedanji član Udineseja in čilenski reprezentant, Alexis Sanchez. Čeprav je ravno sredi priprav Čila za Copo Americo, mu je selektor Claudio Borgi dovolil, da odleti v Barcelono, kamor bo na zdravniški pregled in podpis pogodbe prispel v sredo. "Prestop je 80-odstotno končan. Vrednost prestopa bo okoli 45 milijonov evrov, kolikor znaša igralčeva vrednost," so potrdili pri Udineseju. Barcelona bo plačala 33 milijonov, saj bo v nasprotno smer poslala Jeffrena Suareza. V zadnjem hipu se je v igro za Sancheza vmešal še Manchester City, a prepozno.

Samba na Emiratesu?

Prestop Christopherja Sambe iz Blackburna v Arsenal še ni dokončan, saj se je izkazalo, da mora iti 15 odstotkov odškodnine še njegovemu nekdanjemu klubu, berlinski Herthi. Želena odškodnina se je tako zvišala na 13,5 milijona evrov. Morda preveč za topničarje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.