Šport > Nogomet
37 ogledov

''Zagrenjeni, pokvarjeni in škodoželjni''

jason cundy analitik chelsea tv Youtube
Nekdanji nogometaš Chelseaja in nogometni analitik Jason Cundy je navijače Liverpoola označil za najbolj ''zagrenjene, pokvarjene in škodoželjne navijače'', kar jih je kdajkoli videl.

Trener Chelseaja José Mourinho se je po zmagi proti Liverpoolu (2:1) pritoževal, da so vrste televizijskih nogometnih analitikov prenasičene z nekdanjimi igralci redsov in opozoril na pomanjkanje strokovnjakov, ki bi bili naklonjeni londonskemu klubu.

''Carragher, Liverpool. Thompson, Liverpool. Redknapp, Liverpool. Neville, Manchester United. Mi nimamo enega,'' se je pritoževal Mourinho in dodal: ''Ko se bom pri 75 letih upokojil, bom postal analitik in bom na televiziji zagovarjal Chelsea.''

Cundy je v oddaji klubske televizijske postaje Chelsea TV napadel navijače Liverpoola in podprl Mourinha. ''Na Twitterju sem imel nekaj zanimivih razprav z navijači Liverpoola. To so najbolj zagrenjeni, pokvarjeni, neznosni in škodoželjni navijači, kar sem jih kdajkoli srečal. In to prepričljivo,'' je brez dlake na jeziku povedal Cundy.

Rivalstvo med Chelseajem in Liverpoolom je enega izmed vrhuncov doživelo v prvem mandatu Joséja Mourinha, takrat pa je na Anfieldu poveljeval njegov predhodnik pred vrnitvijo v London Rafael Benítez. Nenaklonjenost, ki so jo navijači Chelseaja Špancu izkazali po prevzemu iz rok Roberta di Mattea, izvira prav iz časov, ko je Benítez sedel na klopi Liverpoola.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.