Šport > Nogomet
9522 ogledov

Zaradi 'trojčka' z Rooneyem jo peče vest

Jenny Thompson Profimedia
Po desetih letih jo peče vest.

Zdaj tridesetletna Jenny Thompson se je leta 2010 znašla v 'trojčku' z Wayneom Rooneyjem in Helen Wood. Takratni zvezdnik Manchester Uniteda se je za srečanje odločil v času, ko je bila njegova soproga Coleen v petem mesecu nosečnosti. 

Thompsonova, ki naj bi med kariero spremljevalke spala s 13 nogometaši iz Premier League, je v aprilu dogodek opisala v svojih spominih z naslovom 'A Man's World', a ji je zdaj žal, da je zapisala avanturo z najboljšim strelcem angleške reprezentance vseh časov.

"Če verjamete ali ne, o tej zadevi ne želim govoriti. A vedno ko Helen odpre usta, me povleče v vse skupaj. Sovražim jo," je o svoji nekdanji prijateljici, sicer zmagovalki britanskega zvezdniškega Big Brotherja iz leta 2014, dejala Thompsonova. Slednja naj bi zdaj imela psihične težave. Ne želi več živeti v preteklosti, Rooneyjevi soprogi pa se je opravičila.

Tiste noči je sicer nogometni zvezdnik zapravil 1.700 funtov, Jenny pa je Rooneyja obtožila, da ji je preko Skypa pošiljal 'umazane' fotografije ter jo v družinsko hišo vabil na seks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thankyou @everlastingbeautyltd @tanyahutchinson89 for working your magic on my face today ... ❤️🤪😍😻

A post shared by Jenny Thompson (@jennythompson2013) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice