Šport > Nogomet
1454 ogledov

Žena popustila, nogometaš si je za nagrado lahko kupil psa

Eric Lichaj
Po dveh zadetkih in pomoči navijačev je prišel do darila.

Branilec angleškega drugoligaša Nottingham Forresta Eric Lichaj je bil junak presenetljive zmage njegovega moštva v FA pokalu proti Arsenalu. Dosegel je dva gola, za nagrado pa je zdaj dobil soprogino dovoljenje, da si kupi psa. To je že storil, francoskemu buldogu pa je dal ime Gunner, kot imenujejo nogometaše Arsenala (topničarji, op.p).

Arsene Wenger Branilec naslova Šport Šok za Arsenal, izločil ga je drugoligaš

Lichaj je pred časom objavil, da mu bo žena dovolila kupiti psa le v primeru, če na eni izmed tekem doseže "hat trick". Branilec, ki se sicer le redko vpiše med strelce, proti Arsenalu treh golov sicer ni dosegel, a je vzpodbudil navijače, ki so prek socialnih medijev organizirali kampanjo "Dajte Ericu psa", s čimer so ženo prisilili, da je vendarle popustila in ustregla želji soproga.

Nogometaš se je zdaj zadovoljno oglasil na twitterju: "Vsem sem želel pokazati novega člana družine Lichaj ... Gunner. Hvala vsem, ki ste @KatPerko potisnili v pravo smer!"

Lichaj je na tekmi proti topničarjem v prvem polčasu dosegel dva gola, v drugem pa bi lahko dosegel še kakšnega, a mu soigralci niso dovolili izvajati niti enega od dveh strelov iz enajstmetrovke. Nottingham je zmagal z izidom 4:2.

Komentarjev 1
  • Lovebites 20:47 10.januar 2018.

    A je to dec al copata??????Tip sluzi milijone,pa mora zeno vprasat,ce lahko nabavi psa.Bolano.