Šport > Nogomet
9 ogledov

Žogal se bo z Ronaldom

Borut Pahor naj bi se v Madridu srečal s Cristianom Ronaldom, Ivan Simič (na nje Žurnal24 main
Po naših informacijah naj bi predsednik vlade Borut Pahor obiskal Madrid in se srečal tudi z zvezdnikom madridskega Reala Cristianom Ronaldom. Predsednik NZS Ivan Simič o tem ne ve nič.

Premier Borut Pahor in spretni Portugalec Cristiano Ronaldo naj bi si podajala žogo, ki naj bi jo Pahor prinesel v Slovenijo in jo na dražbi ponudil slovenskim poslovnežem. Izkupiček nameravajo nameniti mladim nogometašem.

Simič ne ve nič
Nogometna zveza Slovenije (NZS) po besedah njenega predsednika Ivana Simiča v akciji ne sodeluje. "O tem ne vem nič. V časopisu sem prebral, da gre Pahor v Madrid, to pa je tudi vse," nam je zatrdil prvi človek NZS.

Simič in Pahor sta si sicer v zadnjih kvalifikacijah skupaj ogledala kopico tekem slovenske reprezentance. Premier je odpotoval na gostovanja v Bratislavo, San Marino in Moskvo, v živo pa si je v Mariboru ogledal tudi povratno tekmo dodatnih kvalifikacij, ko je Slovenija z 1:0 premagala Rusijo in se uvrstila na svetovno prvenstvo (SP).

Čistil je čevlje
V medijih je lani odmevala Pahorjeva bratislavska obljuba, da bo nogometašem ob uvrstitvi na SP v Južnoafriški republiki (JAR) očistil čevlje. To je po zmagoslavju nad Rusi v Ljudskem vrtu tudi storil. Za zdaj še ni znano, ali se bo predsednik vlade osebno udeležil turnirja v JAR.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.