Šport > Nogomet
2368 ogledov

Zvezdnik na tekmi, roparji v njegovi hiši

icardi nara Instagram
Nogometni zvezdnik ostal brez številnih dragocenosti.

Mauro Icardi, Argentinec, ki si kruh služi pri bogatem Paris Saint-Germainu, je v soboto s svojim klubom gostoval v Bretanji pri Lorientu, v tem času pa so roparji izpraznili njegovo hišo v Neuilly-sur-Seinu. Sedmindvajsetletni zvezdnik je bil oškodovan za okoli 400.000 evrov. Lopovi so odnesli nakit, ure in dizajnerska oblačila. Vlomilci so v Argentinčev dom vstopili skozi okno.

Lopovi so že drugič v dveh tednih izkoristili tekmo PSG-ja za svoje početje. Pred tednom dni je namreč podobna usoda doletela španskega vratarja Sergia Rica, ko je za pariški klub branil na dvoboju proti Montpellierju. Špancu so odnesli predmete v vrednosti do 25.000 evrov, tudi njegov dom se na haja na področju Neuillyja.

V preteklosti sta bila na podoben način oškodovana še dva nogometaša pariškega velikana. Daniel Alves je podobno usodo doživel leta 2019, še leto prej pa je Eric Maxim Choupo-Moting ostal brez številnih torbic, ur znamk Rolex in Hublot ter draguljev. Pri slednjem je bila  škoda ocenjena na skoraj 600.000 evrov.

Pred časom so se s podobnimi težavami ukvarjali pri madridskem Realu, a so člani kriminalne združbe, ki se jih je lotevala, končali za zapahi. 

Komentarjev 1
  • jakec1575 21:45 02.februar 2021.

    Ko ga ni, naj si omisli varnostnika. Razen ce gre za dogovorjene rope in goljufije zavarovalnic.

Sorodne novice