Šport > Nogomet
365 ogledov

Zvezdnik šokiral: Navijači, oprostite, ker ste čakali, toda oropali so me

David Neres Profimedia
Zvezdnika Napolija so oropali kmalu po koncu tekme Serie A s Parmo. Vanj je eden od dveh nepridipravov uperil celo pištolo.

Tekmo s Parmo si bo brazilski nogometaš David Neres zapomnil za vse čase. A ne zaradi dogajanja na zelenici, na kateri je bil po vstopu v 69. minuti eden boljših posameznikov, pač pa po njej. Kmalu po tekmi so v vozilo, v katerem je bil Neres, uperili pištolo in od Neresa zahtevali vrednejše stvari, med njimi tudi rolexa, vrednega okoli 100.000 evrov, poročajo slovita Gazzetta.

Novico je delil Neres kar preko svojega Instagram profila oz. je za to poskrbel nekdo iz njegove ekipe. "David bi se rad opravičil navijačem, ki so ga čakali pred stadionom. Ko je poskušal zapustiti stadion, sta dva moška na motociklu razbila stekla na avtomobilu in ga oropala s pištolo," se kar malce srhljivo bere zapis na njegovem Instagramu.

Kot so kasneje dodali v klubu, je z Neresom vse v redu, le dodobra se je prestrašil in se kmalu vrnil v hotel. Tekma med Napolijem in Parmo se je končala z zmago domačih (2:1), potem ko so Neapeljčani dva gola za preobrat zabili v sodnikovem dodatku drugega polčasa. Pri odločilnem zadetku v šesti minuti podaljška je podal ravno Neres, sicer eden bolje ocenjenih posameznikov tekme tretjega kroga Serie A.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.