Šport
1417 ogledov

Novinar zaspal med novinarsko konferenco, tako je reagiral Nadal

Rafael Nadal
Tudi to se pripeti.

Rafael Nadal je v prvem krogu Odprtega prvenstva Avstralije v treh nizih premagal domačina Jamesa Duckwortha, po dvoboju pa je na novinarski konferenci odgovarjal na vprašanja novinarjev. V nekem trenutku pa je nehal poslušati, zagledal je namreč enega izmed nih, ki je za dlje časa priprl oči.

69-letni Italijan Ubaldo Scanagatti je najverjetneje začutil posledice časovne razlike in zaspal med vprašanji. Nadal je namignil nanj, ga nekaj časa opazoval in se pošalil, da "danes pa res ni zanimivo, kaj?" S tem je nasmejal ostale zbrane, zbudil pa tudi italijanskega predstavnika sedme sile, ki ga je nato pozdravil z "Buongiorno, Ubaldo! Ni nobenih težav. Vem, da si se z zaprtimi očmi bolj osredotočil na moje besede."

Španski zvezdnik, ki je v svoji karieri osvojil kar 17 naslovov na turnirjih za grand slam, se sicer na teniška igrišča vrača po poškodbi in operaciji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice