Šport
18 ogledov

Đokovića na igrišču masirale manekenke

novak đoković gustavo kuerten
1/7
EPA
Srbski tenisač Novak Đoković po končani sezoni ne počiva. Prvi igralec sveta se je odpravil v Brazilijo, kjer je nastopil na dobrodelni nogometni tekmi in odigral ekshibicijski obračun z Gustavom Kuertenom. Noleta so med premorom na igrišču masirale mične lepotice.

Novak Đoković je sezono zaključil v zmagovitem slogu, ko je v finalu zaključnega turnirja najboljše osmerice v Londonu premagal Rogerja Federerja. Preden se bo Srb odpravil na počitnice, pa je obiskal Brazilijo, kjer je igral nogomet in se pomeril s trikratnik zmagovalcem Roland Garrosa Gustavom Kuertenom. Đoković je v svojem slogu zabaval gledalce, med napornim teniškim obračunom pa si je privoščil masažo. Nole se je preizkusil tudi na nogometni zelenici, kjer je z bele točke dosegel dva zadetka.

Nekdanji kralj peska

Gustavo Kuerten - Guga je nekdanji prvi igralec sveta iz Brazilije. V svoji karieri je trikrat slavil na Roland Garrosu (1997, 2000, 2001), skupno pa je osvojil 20 turnirjev. Upokojil se je leta 2008.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.