Šport > Olimpijske igre
6726 ogledov

20-letnica po olimpijskem nastopu nemudoma končala kariero

Luana Alonso Instagram
Olimpijska plavalka in senzacija družbenih medijev Luana Alonso je po porazu na OI v Parizu napovedala svojo upokojitev.

Prelestna paragvajska plavalka Luana Alonso je po neuvrstitvi v polfinale ženske olimpijske preizkušnje na 100 metrov delfin sporočila, da pri 20 letih končuje svojo športno kariero.

"Zdaj je tudi uradno! Poslavljam se od plavanja, hvala vsem za podporo. Oprosti mi, Paragvaj, lahko se ti samo zahvalim," je zapisala tekmovalka

Alonso je v predtekmovanju zasedla šesto mesto in z zaostankom 24 stotink za Gruzijo Ano Nizharadze za las zgrešila uvrstitev v polfinale.

Luana Alonso | Avtor: Instagram Instagram
"Zelo sem čustvena, ker je bila to moja zadnja tekma. Upokojila se bom od plavanja. S plavanjem sem se ukvarjala dolgih 18 let, zato me v tem trenutku prevevajo mešani občutki. Na žalost sem se odločila, da preneham, tako da so bile olimpijske igre moja zadnja tekma v karieri," je v solzah povedala Paragvajka.

Z oznanilom je 20-letnica, ki je bila ob uvrstitvi na olimpijske igre deležna ogromno navijaške pozornosti, tudi zavoljo tetovaže olimpijskih krogov v predelu desnega kolka, izzvala številne začudene reakcije. "Ljudje, to odločitev sem sprejela že pred časom in ni povezana z OI. Še enkrat hvala vsem za podporo," je dejala.

"Ni se izšlo po mojih željah. Iskreno se opravičujem Paragvaju, naredila sem vse, kar je bilo v moji moči. Vesela sem, da sem se upokojila pred polnimi tribunami na olimpijskih igrah," je sklenila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luana Alonso (@luanalonsom)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luana Alonso (@luanalonsom)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luana Alonso (@luanalonsom)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luana Alonso (@luanalonsom)

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • jebse 12:07 29.julij 2024.

    opala zdej pa masirat tamalo na kameri na onlyfansu