Šport > Olimpijske igre
4242 ogledov

Avstralska olimpijka postala tarča posmeha širnega sveta (video)

Raygun Profimedia
Avstralka je zaradi svojega bizarnega olimpijskega nastopa, ko ji sodniki niso dodelili niti točke, postala tarča posmeha na internetu.

Rachael "Raygun" Gunn, ki v Parizu zastopala barve Avstralije v brejkingu, je zaradi olimpijskega nastopa postala tarča posmeha na internetu.

Preprost slog in nenavadni gibi, ki jih je prikazala, vključno z oponašanjem kenguruja, so sprožili plaz memov na družbenih omrežjih, obenem pa je Avstralka izgubila vse tri dvoboje na igrah, pri čemer ji sodniki niso prisodili niti ene točke.

"Vedno sem bila v vlogi izobčenke," je 36-letnica povedala po nastopu in pojasnila, da je želela s točko pokazati ustvarjalnost in malo avstralskega značaja.

Uporabniki družbenih omrežij tega očitno niso prepoznali. "Kar naredi moja petletna nečakinja, ko mi reče 'poglej'," je ob videu olimpijskega nastopa Raygun zapisal eden od njih, drugi pa je komentiral: "Ko moj otrok zaužije preveč sladkorja."

Morda res ni dobila niti enega dvoboja, oziroma niti točke, a je vseeno postala prava spletna senzacija ter zagotovo največkrat omenjena in najbolj prepoznavna tekmovalka prvega brejkinga v zgodovini olimpijskih iger.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • Avatar MS
    MS 15:19 13.avgust 2024.

    Tarča posmeha je lahko zgolj selektor ki jo je uvrstil na olimpijado!

  • Avatar luckyss1
    luckyss1 14:33 13.avgust 2024.

    Najbolje, da združijo Evrovizijo, olimpijske igre in parado ponosa..Delijo pa naj samo srebrne in bronaste medalje, ker zlate avtomatsko pripadajo ZDA..

  • 4krogci 14:20 13.avgust 2024.

    brejkdens kot disciplina na OI.....kam smo mi prsli!