Šport > Olimpijske igre
1233 ogledov

Williams doživela šok na vratih luksuznega hotela

Serena Williams Profimedia
Nekdanja teniška zvezdnica je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo v Parizu.

Upokojena teniška zvezdnica Serena Williams, zmagovalka 23 turnirjev za grand slam in ena najboljših športnic vseh časov, se je prek spleta pritožila nad negostoljubnostjo prestižnega pariškega hotela s petimi zvezdicami The Peninsula Paris, kjer se je z družino nadejala prijetnega večera, a so jo namesto tega odslovili že na vhodu.

Williams je o neljubem dogodku poročala na  omrežju X, kjer je sledilcem povedala, da je bila v življenju že deležna podobne zavrnitve tudi s strani bolj prefinjenih restavracij, vendar pa česa podobnega še nikoli ni doživela ob prisotnosti svojega otroka, 6-letne Alexis Olympie"Vse je enkrat prvič," je dodala legendarna športnica, ki je od leta 2017 poročena s soustanoviteljem spletne platforme reddit Alexisom Ohanianom.

Zapis je podkrepila s fotografijo table z imenom luksuznega hotela ter s tem razjasnila vse dvome, o kateri instituciji je govora.

Na objavo so se hitro odzvali predstavniki omenjenega hotela, ki so obžalovali, da 42-letnica z družino ni prišla na svoj račun.

"Draga gospa Williams, prosim vas, da sprejmete naše najgloblje opravičilo za vaše nocojšnje razočaranje. Na žalost je bil naš bar na strehi popolnoma zaseden, proste mize, ki ste jih lahko videli, pa so bile namenjene gurmanski restavraciji L'Oiseau Blanc, ki je bila rezervirana do zadnjega kotička," so sporočili.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2