Šport > Olimpijske igre
4767 ogledov

O tej potezi govori ves svet, nista krivi srboriti športnici, pač pa ...

Ženski finale odbojke na mivki Profimedia
Finale ženske odbojke na mivki med Brazilkama in Kanadčankama se je v odločilnem nizu za nekaj minut povsem zaustavil. Razlog pa ...

Čeprav so od ženskega finala odbojke na mivki minili že trije dnevi, pa se ta posnetek še vedno širi po spletu. In upravičeno. Sredi odločilnega niza sta se brazilski tekmovalki in njuni kanadski nasprotnici pošteno sporekli, nato pa je asa iz rokava povlekel eden od organizatorjev, zadolžen za glasbo. 

1/10
Profimedia

Po dolgem prepiru ob mreži je DJ strasti pomiril s kultno skladbo Johna Lennona "Imagine" (slavna pesem o miru), s katero je privabil tudi nasmešek na usta najbolj "srborite" tekmovalke Brandie Wilkerson, ki je za svoje neprimerno obnašanje prejela tudi rumeni karton. Ob glasbeni spremljavi so se hitro vključili tudi gledalci, ki so glasno peli besedilo kultne glasbe. Tekmovalke so sporočilo dojele in finale se je lahko nadaljeval v olimpijskem duhu. 

Zmage sta se na koncu po napetem boju veselili Brazilki Ana Patricia Ramos in Eduarda Santos Lisboa, na družbenih omrežjih pa so se že pojavili komentarji, da bi moral zlato medaljo dobiti tudi DJ. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.