Šport > Olimpijske igre
2253 ogledov

Osvojila medaljo, a vožnja z zabave v hotel bi se skorajda končala tragično

Micha Hancock Facebook
Dobitnica srebrne olimpijske medalje v Parizu je v grozljivi nesreči utrpela neprijetne poškodbe. "Vesela, da sem živa," je sporočila sledilcem.

Simpatična ameriška odbojkarja Micha Hancock je z odbojkarsko reprezentanco ZDA na olimpijskih igrah v Parizu osvojila srebro in se nadvse veselila odličja, a kaj kmalu bi se pot v Parizu za 31-letno Američanko končala tragično. Hancock je na družbenem omrežju Instagram objavila, da je "vesela, da je živa", potem ko se je z nekaterimi soigralkami vračala z zabave ob koncu olimpijskih iger v hotel, pri tem pa se je voznik Uberja zaletel v drog.

Hancock v svoji objavi sicer ni razkrila podrobnosti prometne nesreče, a že pogled na njen obraz s krvavim in oteklim očesom ter precej skrivnostna omemba več drugih poškodb in zapisom, da bo okrevanje potekalo več mesecev, dajejo jasno vedeti, da nesreča nikakor ni bila nedolžna. 

"Na srečo je bila z menoj Jordan Larson (reprezentančna kolegica), ki je poskrbela zame. Stvari se zgodijo zelo hitro. Pazite nase in svoje bližnje. In pripnite se z varnostnim pasom," je Hancock pozvala na Instagramu.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.