Šport > Olimpijske igre
3468 ogledov

Predrzno novinarko po nezaslišani potezi izključili z OI

Print Screen
Švedska reporterka je nase opozorila z bizarno potezo, zaradi katere je že končala z javljanjem iz Pariza.

Švedsko fotoreporterko je doletela izključitev z olimpijskih iger v Parizu, ker se je pred nekaj dnevi namerno zaletela v kitajskega namiznoteniškega zvezdnika in aktualnega prvega igralca sveta Wanga Chuqina, poroča Free Press Journal.

Incident se je zgodil po presenetljivem porazu Chuquina v tretjem krogu olimpijskega turnirja proti 26. igralcu sveta Trulsu Moregardhu.

Kitajec se je po dvoboju v mešani coni pogovarjal z novinarjem, ko je mimo prikorakala švedska predstavnica sedme sile. Ta je nato iz neznanega razloga prilagodila smer hoje in se zaletela v Chuqina, ki ga je udarec vidno šokiral, agresorka pa je brez opravičila nadaljevala svojo pot.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Mnogi so bili prepričani, da trčenje ni bilo naključno, očitno pa so se temu mnenju pridružili tudi člani organizacijskega odbora, saj novinarka ne bo nadaljevala z delom na prizorišču iger v Parizu. Njeni osebni podatki ali ime uredništva, v katerem je zaposlena, javnosti niso znani.

To je bil že drugi incident za aktualnega najboljšega namiznoteniškega igralca na svetu. Med podelitvijo kolajn mešanim dvojicam je namreč eden od fotografov pohodil njegov lopar, ki ga je med igranjem himne in dvigom zastave položil na tla.

Kitajski igralec je priznal, da je zaradi tega za trenutek izgubil nadzor nad čustvi. Pred nadaljevanjem posamičnega turnirja je sicer izrazil prepričanje, da bo lahko igral dobro tudi s svojim nadomestnim loparjem.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.