Šport > Olimpijske igre
6380 ogledov

Shiffrinova obupana: "Neumno je, da mi je sploh toliko mar"

Mikaela Shiffrin Profimedia
Ena izmed glavnih favoritinj na OI je odstopila tudi na drugi tekmi v tehničnih disciplinah ter tako po veleslalomu ostala še brez slalomske uvrstitve.

Ameriška smučarska zvezdnica Mikaeli Shiffrin je z odstopom v prvi vožnji slaloma v Pekingu ostala brez možnosti za tretje olimpijsko zlato. Potem ko ni zaključila že ponedeljkovega veleslaloma, je ena glavnih zvezdnic zimskih olimpijskih iger v Pekingu zabeležila še drugi zaporedni odstop.

"Zelo sem razočarana. Moji nastopi so zaenkrat ogromno razočaranje," je povedala Shiffrinova in dodala"Mislim, da mi je spodrsnilo. Nameravala sem smučati s polnim plinom. Na progi ni bilo dovolj prostora za zdrs. Nisem si pustila dovolj prostora za kaj takega. Po mojih izkušnjah sem s takšno mentaliteto dosegala najboljše rezultate. Danes sem odstopila pri petih vratih."

Mikaela Shiffrin | Avtor: Epa Epa
26-letnica iz Vaila je napako, ki jo je stala uvrstitve, storila kmalu po startu na prvi vožnji. Po odstopu je nekaj trenutkov obstala pri vratcih, nato pa se je sesedla ob rob smučišča in potrto naslonila glavo na kolena.

"Razmišljala sem o preteklih dnevih in o tem, kaj sem želela doseči, o svojem smučanju. Premlevala sem, kako je prišlo do tega, da sem v petih vratih tvegala preveč," je ob tem dejala šestkratna svetovna prvakinja, ki se bo na igrah pomerila še v treh disciplinah.

V petek jo čaka superveleslalom, v ponedeljek smuk, 17. februarja pa se bo preizkusila še v alpski kombinaciji. Odprta ostaja tudi možnost nastopa v skupinskem paralelnem slalomu mešanih ekip prihodnjo soboto. Časa za žalovanje zato ni veliko.

"Ni konec sveta," se je tolažila Američanka. "Pravzaprav je neumno, da mi je sploh toliko mar. V tem trenutku me prevevajo dvomi."

Komentarjev 1
  • Elda_Salgado 12:09 09.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

Sorodne novice