Šport
139 ogledov

Organizatorji si manejo roke

Andre Agassi Novak Đoković Novak Đoković s trenerjem Andrejem Agassijem.
V glavnem mestu Združenih arabskih emiratov se bosta na igrišča vrnili dve teniški legendi.

Srbski tenisač Novak Đoković se bo na teniške terene po šestmesečni pavzi zaradi poškodbe vrnil v petek na ekshibicijskem turnirju v Abu Dabiju. Tam bo štiri mesece po rojstvu hčerke zaigrala tudi Američanka Serena Williams.

Đoković je v prvem krogu prost, v drugem pa se bo pomeril z zmagovalcem dvoboja med Špancem Robertom Bautisto Agutom in Rusom Andrejem Rubljevom. V drugem polfinalu Avstrijec Dominic Thiem čaka na boljšega iz dvoboja Pablo Carreno Busta - Kevin Anderson.

Novak Đoković ATP Šport Đoković najel še enega strokovnjaka

Srb ima za seboj leto za čim prejšnjo pozabo. Potem ko je 2016 osvojil dva grand slama in s tem prišel do dvanajstega naslova, je 2017 začel s porazom v drugem krogu Australian Opna, nadaljeval s spremembami v trenerskem štabu, zaključil pa sredi poletja zavoljo poškodbe komolca.

Đoković je bil 223 tednov prvi igralec sveta, zdaj pa je na 12. mestu lestvice ATP.

novak đoković Grozljive izkušnje Šport "Jokali smo in vpili ter sredi noči bežali v zaklonišča"

V Abu Dabiju bo zanimivo tudi zaradi Williamsove. Zmagovalka 23 grand slam turnirjev bo zaigrala 30. decembra, in sicer proti zmagovalki Roland Garrosa Jeleni Ostapenko iz Latvije.

Serena Williams Wimbledon 2016 | Avtor: EPA EPA

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.