Šport
655 ogledov

Oropali nekdanjo zvezdnico Krima

Andrea Lekić je bila z 12 zadetki ob Sergeji Stefanišin glavna junakinja Krimove Žurnal24 main
Ob vrnitvi domov je naletela na s stečajev vržena vrata.

Srbski rokometni zvezdnici in nekdanji članici slovenskega Krima, Andrei Lekić, so v noči iz srede na četrtek neznani storilci vdrli v njeno hišo v Beograduin iz nje ukradli nakit. Za sedaj še ni znano, kakšna je vrednost ukradenega nakita.

Lekićeva si sicer kruh trenutno služi v Romuniji, kjer igra za zvezdniško Bukarešto, kamor se je letos preselila po petih letih igranja za makedonski Vardar, s katerim je vsako sezono nastopila na zaključnem turnirju Lige prvakov, a ji te z makedonskim velikanom ni uspelo osvojiti. Svoj edini naslov zmagovalke Lige prvakinj si je priborila z madžarskim Györom leta 2013, ko je bila tudi izbrana za najboljšo rokometašico na svetu. Istega leta se je okitila tudi s srebrom s Svetovnega prvenstva.

Za ljubljanske Krimovke je Lekićeva nastopala med leti 2007 in 2011, tekom svoje poslednje sezone v dresu Krima pa je bila celo prvič nominirana za najboljšo rokometašico na svetu, a je na koncu morala čestitati norveški krožni napadalki Heidi Loke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice