Šport
10 ogledov

PokerBattle.com vstopa v svet pokra

(Foto: g1wallz.com) Žurnal24 main
Če ste na trgu spletnega pokra pogrešali kakšnega novega akterja, ki bi nekoliko razburkal situacijo na sceni, potem vas bo naslednja novica prijetno presenetila.

Pri podjetju Global Gaming Interactive (GGI) so namreč te dni objavili vest, da bodo v kratkem splavili svojo najnovejšo spletno poker sobo z imenom PokerBattle.com.

Pri tem naj bi šlo za sicer standardno poker sobo, ki pa bo osredotočena predvsem na evropske igralce, ki jim bodo poskušali ponuditi najbolj kakovostno storitev na spletu. Čeprav je trenutno vsa njihova pozornost usmerjena na evropski trg, pa naj bi se PokerBattle tudi že spogledoval z Ameriko, saj naj bi že od samega začetka njihovi odgovorni delovali v smeri čimprejšnje pridobitve ameriške igralniške licence.

A kot so povedali člani podjetja GGI, je njihova prioriteta trenutno predvsem privabljanje igralcev in zagotavljanje nemotenega in varnega igranja v njihovi spletni poker sobi. Ker želijo biti pri svojem početju kar se da transparentni in profesionalni, so se celo odločili za zelo redek korak in najeli posebno zunanjo komisijo strokovnjakov, ki bo redno preverjala njihovo pripravljenost in varnost. Ta komisija bo opravljala svoje preglede vsak dan, ves čas obratovanja pa bodo nadzorovali tudi delovanje programske opreme in na ta način poskušali predvideti in preprečiti napake, še preden do njih sploh pride.

Dodatna novost, ki jo bodo poskušali že od samega začetka vpeljati pri PokerBattle, je tudi sistem CyberPay, ki bo vsem njihovim uporabnikom še olajšal vse denarne transakcije, kjerkoli in kadarkoli bodo to želeli.

Za zdaj sicer spletna poker soba PokerBattle.com še prestaja fazo testiranja, kjer poskušajo odgovorni odpraviti še zadnje tegobe in tako vse pripraviti za veliko slavnostno odprtje, ki ga bo še dodatno popestril brezplačni turnir z nagradnim skladom kar 1.000.000 $!!!

Bi želeli na tem turnirju nastopiti tudi vi? Potem samo počakajte, da PokerBattle.com odpre svoja vrata, in si nato čim prej odprite račun.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.