Šport
20 ogledov

Prihaja PokerStars Balkan Poker Festival

Na Balkan Poker Festival sta se preko satelitov na PokerStarsih uspela kvalifici Žurnal24 main
Prihaja najboljše, kar obstaja na balkanski poker sceni v živo – prihod dogodka PokerStars Balkan Poker Festival. Ta prestižni dogodek se bo odvijal v črnomorskem letovišču Golden Sands blizu Varne v Bolgariji.

S lahko PokerStars osvojite svoj sedež na spletu. Dogodek bo na sporedu od 2. – 5. septembra in bo igralcem nudil priložnost, da na prekrasni bulgarski obali združijo poker s soncem in zabavo.

To je prvi turnir v Bolgariji, ki ga sponzorira Pokerstars in v igri je veliko. Na turnir, za katerega znaša vstopnina 900 € + 90 €, se bo po pričakovanjih prijavilo skupno 200 igralcev iz cele Evrope.

Dogodek se bo odvijal v prestižnem okolju hotela Grand Hotel Casino International, ki nudi največjo poker sobo v državi. Z neverjetnim pogledom na morje iz igralnice, prekrasno peščeno plažo, številnimi bari in restavracijami ter nacionalnim parkom v bližini predstavlja ta dogodek odličen zaključek poletne sezone.

O Varni in letovišču Golden Sands
Varna
je ena največjih bulgarskih skrivnosti z odlično lokacijo na obali Črnega morja. Živahno mesto posebej oživi poleti, ko mešanica domačinov ter bolgarskih in tujih turistov ustvari umirjeno in zabavno vzdušje. Letovišče Golden Sands je od Vilne oddaljeno le 14 km in se nahaja na obrobju nacionalnega parka, ki je poln prečudovitih dreves in peščenih plaž. Velika izbira restavracij, barov, vodnih parkov in različnih aktivnosti skupaj s prečudovitimi peščenimi plažami naredi to letovišče odlično mesto za poker počitnice.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.