Šport
43 ogledov

Prišli še Jeglič, Pavlin in Gregorc: risi popolni

Žiga Jeglič Saša Despot
Potem ko je slovenska hokejska reprezentanca na prvih pripravljalnih tekmah z Italijo konec prejšnjega tedna nastopila še v močno pomlajeni zasedbi, se zdaj postava risov že polni s standardnimi člani. Danes so se pripravam v dvorani Tabor v Mariboru pridružili še Žiga Jeglič, Žiga Pavlin in Blaž Gregorc.

V moštvo sta se vrnila tudi Robert Sabolič in Boštjan Goličič, ki sta manjkala na sobotni drugi tekmi; prvi je po nastopu na prvi tekmi z Italijo imel še klubske obveznosti v Nemčiji, drugi pa si je lažje poškodoval stegensko mišico. Kot so sporočili s Hokejske zveze Slovenije, je klubsko sezono že končal tudi Mitja Robar, ki pa se bo izbrani vrsti pridružil nekoliko pozneje.

Slovenijo v sklopu priprav na SP elitne skupine na Švedskem ta teden v torek in sredo čakata še dve tekmi s Kazahstanom, na obeh bodo predvidoma v postavi tudi vsi igralci, ki so se pripravam pridružili v ponedeljek. Obenem pa v Mariboru še vedno ostajajo tudi vsi hokejisti, ki so priprave začeli in odigrali prvi tekmi z Italijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.