Šport
21 ogledov

Raza odslej za Beljak

Žurnal24 main
Eden najboljših slovenskih hokejistov in kapetan slovenske reprezentance Tomaž Razingar bo naslednje leto nastopal za beljaški VSV. Raza je z Avstrijci podpisal enoletno pogodbo.

Slovenski hokejist Tomaž Razingar bo kariero nadaljeval na avstrijskem Koroškem. Beljaški klub VSV je v četrtek sporočil, da je z 31-letnim kapetanom slovenske reprezentance podpisal enoletno pogodbo. V Beljaku so prepričani, da bo slovenski napadalec uspešno zapolnil vrzel po nepričakovanem odhodu Kiela McLeoda, ki je beljaško ekipo zapustil pred petimi dnevi.

Razingar je sezono 2009/10 začel v domačem jeseniškem klubu, kjer pa so z njim januarja prekinili pogodbo. Hokejist, ki je slovensko reprezentanco na domačem svetovnem prvenstvu v Ljubljani kot kapetan popeljal do prvega mesta in napredovanja v elitno skupino, je v drugem delu sezone igral za italijanski Brunico.

Beljak ne bo prva Razingarjeva postaja na severni strani Karavank. V sezoni 2007/08 je v ligi Ebel že igral za Innsbruck. Beljak je v prejšnji sezoni lige Ebel izpadel v četrtfinalu proti poznejšim finalistom iz Linza.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.