Šport
23 ogledov

Roddick: "Očitno sem v Rogerjevi glavi"

Roger Federer Reuters
Andy Roddick je v karieri le dvakrat premagal Rogerja Federerja, kar 21-krat pa je izgubil. Statistiko je vsaj navidezno popravil z zmago na ekshibicijskem dvoboju v Madison Square Gardnu.

Ruska teniška igralka Marija Šarapova je na ekshibicijskem dvoboju v Madison Square Gardnu s 6:3 in 6:4 premagala Danko Caroline Wozniacki, Američan Andy Roddick pa je s 7:5 in 7:6 (7) ugnal Švicarja Rogerja Federerja.

Danska igralka, ki je po odprtem prvenstvu Avstralije izgubila prvo mesto na ženski teniški lestvici WTA, je na igrišče povabila tudi svojega izbranca, golfista Roryja McIlroyja, s katerim je proti Šarapovi odigrala točko.

Roddick je prišel do zmage nad Federerjem, Američan pa je Švicarja v svoji karieri premagal le dvakrat, kar 21-krat pa je izgubil. "Očitno sem v Rogerjevi glavi," se je po tekmi pošalil Roddick in dodal: "Mislim, da je Jeremy Lin želel, da zmagam."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.